Monday, September 14, 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Assalamualaikum...


Ahlam tengok ramai blogger yang join so Ahlam pun taknak ketinggalan... hahahaha




klik banner untuk join...

syarat-syaratnya simple saja...



1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.
2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.
3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.
4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. 
5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut. 




caption ringkas:

gambar nih Ahlam ambik masa malam Merdeka.. semangat nak sambut Merdeka kan tak kuar p sambut mana-mana pun just tengok tv dekat rumah dengan family.. ternampak bendera anak buah atas meja.. terus ambik tangkap gambar.. asal nampak separuh jer muka?.. cover gigi besi.. hahahaha tengok sedondong lagi baju, tudung dengan Jalur Gemilang tuh... ^-^v
btw Ahlam bangga jadi Rakyat Malaysia... sudah 58 tahun kita Merdeka moga negara kita akan terus utuh hingga bila-bila...amin
#sehatisejiwa #Merdeka58 #proudbeaMalaysian #iniMalaysiakita #tanahtumpahdarahku 




6 comments:

  1. all the best! cool gambar hehe

    ReplyDelete
  2. awak ni rajin join segmen blogger ye.. hehehehe..
    best of luck..!! saya pun join esok.. InsyaAllah... :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih join segmen irrayyan. Selamat hari Malaysia

    ReplyDelete
  4. salam singgah jalan2 sini....selamat bersegmen dan semoga berjaya...selamat hari malaysia...

    ReplyDelete
  5. Ok..baru nak tanya kenapa gambar separuh... salam kenal dari Along... pemilik BELOG www.rahimaim.com

    ReplyDelete